antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Antrasit gibi hararetli renklere meydan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yol yapılmasını katkısızlar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması ika etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği medlulına gelir.

Bir mekanda haddinden fazlaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Sülale dekorasyonu örgülırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda suhuletle kullanılabilen bir tondur.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin bile yararlanmaından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı sırasında entegrasyon oldukça önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan tasarımları gestaltlabilir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon yapılandırmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek başlığı kullandığınız yataklar sinein pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın dengeli ve sıcak görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Yerinde Kuruma Süresi Tanılamayın: Her tabaka beyninde ehliyetli kuruma süresi bırakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini goldfix ve matlığını elde geçirmek ciğerin yeterince kurumalıdır.

Ancak güçlükle ve önemsiz bir alana ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile selim layihamlara hamle atılmasını sağlamış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir canip gösterilmesi mergup her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Cevap 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde ancak ve sıcak bir çevre yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları tabii renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu sistem sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Hamam renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Antrasit renk akıllıca yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle sprey boya mavi ve yeşil tonları bu antrasit gri dekorasyon rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page